Autor: Margot Vent • 21. aprill 2022

Vägistatud ukrainlannadele toimetatakse tuhandeid aborditablettide pakke

Pea 20 aastat Poola naistele abordivarustust pakkunud rahvusvaheline organisatsioon Women on Web jagab nüüd abi ka Ukrainale, kus on seksuaalvägivalla ohvriks langenute arvu kasvu tõttu tekkinud suur vajadus aborditablettide järele.
Vägistatud ukrainlannadele toimetatakse tuhandeid aborditablettide pakke.
Foto: Shutterstock

"Poola naised on teinud aborti näiteks naaberriigis Ukrainas, kuid alates märtsi algusest on organisatsioonilt abi otsinud ka Poolasse põgenenud ukrainlannad, seda eriti pärast linnade vabanemist Vene okupatsiooni alt," ütles organisatsiooni tegevdirektor Venny Ala-Siurua.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099