Autor: Margot Vent • 6. mai 2022

Aasta ämmaemandaks sai Kirlin Meejärv

Neljapäeval tähistati rahvusvahelist ämmaemandate päeva. Eesti Ämmaemandate Ühingu (EÄÜ) Otepääl peetud 95. tegevusaasta konverentsil "Sünd" kuulutati aasta ämmaemandaks Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) naistekliiniku ämmaemand Kirlin Meejärv.
Aasta ämmaemandaks sai Kirlin Meejärv Ida-Tallinna Keskhaiglast.
Foto: EÄÜ

EÄÜ esindaja Liis Raag rääkis, et neljapäeval oli kaks pidulikku hetke: esmalt kuulutati välja ühingu auliige - kodusünnituse maaletooja Siiri Põllumaa. "Aasta ämmaemandaks 2021 valiti Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku ämmaemand, kolme lapse ema Kirlin Meejärv, keda kolleegid iseloomustasid mitmekülgsete huvidega empaatilise ja lahke inimesena, kellel on salapärane võime panna kõik end hästi tundma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708