Autor: Triin Tabur • 5. august 2022

EL soovitab Nuvaxovidi teabelehele lisada uued kõrvaltoimed

Euroopa Ravimiamet (EMA) soovib, et Novavaxi COVID-19 vaktsiini info sisaldaks hoiatust kahe südamepõletiku võimaliku tekke kohta. See on tagasilöök vaktsiinile, mis pole seni kuigi suurt ja sooja vastuvõttu leidnud.
Euroopa Ravimiamet soovitab Nuvaxovidi infosse lisada kõrvaltoimena kaks südamehaigust.
Foto: Shutterstock

Südamehaigused müokardiit ja perikardiit tuleks vaktsiini Nuvaxovid tooteteabes välja tuua uute kõrvalnähtudena, teatas EMA kolmapäeval tuginedes seni vähestele teadaolevatele haigusjuhtudele, kirjutab Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099