Autor: Meditsiiniuudised • 15. september 2022

ITK-s alustas tööd vaimse tervise füsioterapeut

11-aastase erialase töökogemuse ja magistrikraadiga füsioterapeut Kristi Neeme alustas augustis Ida-Tallinna Keskhaiglas (ITK) ka vaimse tervise füsioteraapia ambulatoorseid vastuvõtte taastusravi- ja onkoloogilistele patsientidele.
Füsioterapeut Kristi Neeme suhtlemas patsiendiga.
Foto: ITK

Neeme on varem töötanud nii taastusravi- kui ka rehabilitatsiooniteenuste valdkonnas, osutades füsioteraapia teenust eri terviseseisunditega imikutele, lastele, täiskasvanutele ning eakatele. Allpool avaldame ITK kodulehel ilmunud intervjuu temaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708