Autor: Margot Vent • 14. oktoober 2022

ITK aasta arst 2022 on oftalmoloog-juhtivarst Kristel Pulges

Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) neljapäeva õhtul peetud traditsioonilisel tänuüritusel tunnustati tänavusi silmapaistvamaid töötajaid. Aasta arsti tiitli sai silmakliiniku oftalmoloog-juhtivarst dr Kristel Pulges.
ITK tunnustas tänavusi silmapaistvamaid töötajaid. Kristel Pulges paremalt teine.
Foto: ITK

Dr Kristel Pulges töötab ITK silmakliinikus 12 aastat, neist kaks ka kliiniku juhtivarstina. Pulges töötab nii operatsioonitoas kaekirurgina kui ka polikliinikus, kus tema diagnoosida ja ravida on väga keerukad neuro-oftalmoloogilised patsiendid. Lisaks koolitab ta teisi silmaarste ja spetsialiste ka teistelt erialadelt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708