Autor: Meditsiiniuudised • 19. detsember 2022

Eesti meditsiinigurusid seostatakse hämara beebiäriga

Rahvusvaheline uurimine paljastas, et New Life’i nime alla koondunud kunstliku viljastamise kliinikute ja asendusemaduse agentuuride võrgustik pakub jõukatest riikidest klientidele odavalt lapse ostmise võimalust.
Eesti meditsiinigurusid seostatakse hämara beebiäriga.
Foto: Shutterstock

Rahvusvaheline uurimine paljastas, kuidas keerulises seisus naisi asendusemadusäris ekspluateeritakse: Kambodžas pandi agentuuriga seotud kliinikus teenuseid saanud asendusemad vangi, sunniti sünnitama ja võõraid lapsi üles kasvatama, Gruusias aga värbas New Life’i agentuur meeleheitel vägivallaohvri otse naiste varjupaigast, kirjutas Eesti Päevaleht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099