Autor: Meditsiiniuudised • 19. detsember 2022

Viljandis lõpetas esimene lend tervisejuhte

Viljandi haiglas lõpetasid esimesed kümme sel sügisel koolitusteed alustanud tervisejuhti ehk õe või sotsiaaltöötaja kvalifikatsiooniga spetsialisti, kes on integreeritud raviteekonnal toeks ja nõustajaks patsiendile ja tema tugivõrgustikule.
Viljandi haiglas lõpetanud esimene lend tervisejuhte.
Foto: Viljandi haigla

Esimeste tervisejuhtide rollid kujundati välja Viljandi haigla PAIK-teenuse meeskonnas ning tervisejuhid on oma tööd lihvinud juba paar aastat. Nende kogemus võimaldas PAIK-meeskonna ja koolituskeskuse koostöös luua uue õppekava ning koolitada välja esimese lennu uudseid spetsialiste.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099