Autor: Margot Vent • 27. detsember 2022

Tallinnas ja Tartus sündis kokku mullusest vähem jõulubeebisid

Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) sünnitusmajas, Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) Pelgulinna sünnitusmajas ja Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliinikus nägi pühade ajal ilmavalgust kokku 40 jõulubeebit. Mullu sündis ainult Tallinna sünnitusmajades pühade ajal kokku 48 beebit.
ITK-s sündis tänavu 15 jõulubeebit.
Foto: Raigo Pajula

Eesti suurimas, Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmajas nägi ilmavalgust 15 jõulubeebit – seitse tüdrukut ja kaheksa poissi. 24. detsembril sündis kaks tüdrukut ja neli poissi, 25. detsembril kaks tüdrukut ja üks poiss ning 26. detsembril kolm tüdrukut ja kolm poissi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099