Autor: Meditsiiniuudised • 28. detsember 2022

Euroopa õdesid ühendavad sarnased mured ja rõõmud

13.–14. oktoobril kohtusid Sloveenias muinasjutulises Bledis Euroopa Õdede Nõukogu (EFN ehk European Federation of Nurses Associations) assambleel Euroopa õendusorganisatsioonid.
Foto: Gerli Liivet

Viimasest näost näkku kohtumisest oli möödunud juba ligi kolm pikka aastat ja rõõm taaskohtumise üle oli suur, vahendab ajakiri Eesti Õde. Delegaate võõrustas koos EFNi juhtkonnaga Sloveenia õenduse ja ämmaemandate liit, kelle presidendiks on Monika Azman. Olid töised kaks päeva. Sloveenia hoolitses hea võõrustajana ka selle eest, et delegaadid saaksid osa kohalikust kultuurist ja toidust. Eesti Õdede Liitu esindasid kohtumisel asepresident Gerli Liivet ja Põhja piirkonna juht Marleen Mägi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099