Autor: Aet Trisberg • 28. detsember 2022

Seireuuringutele pühendumine tõi tunnustuse

Tänavusel Meditsiinimõjutaja konkursil saavutas teise koha Tartu Ülikooli peremeditsiini professor Ruth Kalda.
Foto: Meditsiiniuudised

Professoriamet ülikoolis on vaid üks paljudest doktor Kalda tööalastest väljakutsetest, lisaks võtab ta patsiente vastu perearstina, kuulub Eesti Perearstide Seltsi juhatusse ning on selle aasta algusest ka valitsust nõustava teadusnõukoja liige. Ruth Kalda oletab, et meditsiinimõjutajaks valituks osutumine tuli tänu seireuuringute eestvedamisele, millega seotud infot on ta viimasel aastal aktiivselt jaganud nii meedias kui ka perearstide hulgas. „Ise ma ennast ei taha ainult koroonateemaga tegelejaks pidada, ma ikka tegelen laiemalt tervishoiuprobleemidega,“ tõdeb Kalda. Seireuuringutele pühendumist ning selget sõnumiseadmist toovad Kalda puhul esile ka Meditsiiniuudiste lugejad, kes Meditsiinimõjutajaid valisid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099