Autor: Meditsiiniuudised • 9. jaanuar 2023

GALERII: T1 keskuses avati seksuaaltervise kliiniku uued ruumid

Eesti Seksuaaltervise Liit (ESTL) ja seksuaaltervise kliinik avasid möödunud reedel Tallinnas T1 keskuses oma uued ruumid.
T1 keskuses avati seksuaaltervise kliiniku ja seksuaalterivise liidu uued ruumid.
Foto: Seksuaaltervise kliinik

"Leian, et on sümboolne, et Eesti Seksuaaltervise Liit saab uut tööaastat alustada uueneva T1 keskuse uutes ruumides. Uus koht on nagu uus algus ja toob kindlasti palju uusi ideid, aga kindlasti jätkab liit ka siin meile oluliste ning südamelähedaste teemadega, nagu seksuaalhariduse andmine, internetinõustamine, noortenõustamise teenuse arendamine ja arengukoostöö. Kõik ikka selleks, et edendada inimeste, eriti noorte seksuaal- ja reproduktiivtervist ning õigusi," ütles liidu president dr. Jaana Below.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099