Autor: Kristiina Käit • 9. jaanuar 2023

Lastearstide selts haarab ohjad lastearstide nappuse lahendamiseks

Eestis süvenev lastearstide nappus sunnib Eesti Lastearstide Seltsi omaalgatuslikult tegutsema: seltsi presidendi, lastereumatoloog Chris Pruunsilla kinnitusel kutsuvad nad kokku mitme osapoolega ümarlaua.
Lastereumatoloog Chris Pruunsild.
Foto: Meeli Küttim

"Ümarlaua korraldab Eesti Lastearstide Selts (ELS) omaalgatuslikult ja esimest korda sellises mahus. Tallinnas, Viru Hotelli konverentsikeskuses toimuval ümarlaual osalevad sotsiaalministeeriumi ja tervisekassa esindajad, kõigi maakonnahaiglate juhid/esindajad, ELSi juhatus ja sotsiaalministeeriumi pediaatria erialakomisjon," selgitas Chris Pruunsild. Tema sõnul on ümarlaua eesmärk tuua esmakordselt kokku kõik osapooled üle Eesti, kaardistada hetkeolukord ja seda analüüsida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099