Autor: Margot Vent • 11. jaanuar 2023

Briti teadlased plaanivad genoomse järjestuse laiendada ka gripile ja RS-viirusele

Kuna genoomne järjestus on võimaldanud jälgida uusi koroonaviiruse variante kogu pandeemia ajal, plaanivad briti teadlased meetodit hakata kasutama ka paljude teiste hingamisteede patogeenide, näiteks gripi või RS-viiruse paremaks mõistmiseks.
Briti teadlased plaanivad genoomse järjestuse laiendada ka gripile ja RS-viirusele
Foto: Shutterstock

Ühendkuningriigi terviseohutuse agentuuriga koostööd tegeva Wellcome Sangeri instituudi meeskonna kinnitusel on töö eesmärk heita rohkem valgust teadaolevatele ja potentsiaalselt tekkivatele ohtudele, kirjutab Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708