Autor: Meditsiiniuudised • 12. jaanuar 2023

Doktoritöö: kuidas luua veelgi nutikamaid pulsikelli

Ardo Allik uuris oma Tallinna Tehnikaülikoolis kaitstud doktoritöös, kuidas üha populaarsemaks muutunud pulsikelli jm seadmeid veelgi paremaks muuta. Värske doktori sõnul tuleb teadvustada, et tänapäeva eluviisi juures tuleb kehalist aktiivsust tähtsustada.
Randme peal on nutikell.
Foto: Schutterstock

Alliku sõnul on igal juhul väga oluline propageerida aktiivset elustiili, sest uuringud kinnitavad, et rutiinsel füüsilisel tegevusel on positiivset mõju, vähendades diabeedi-, südame-veresoonkonna haiguste ja rasvumise riski ning suurendades vaimset heaolu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099