Autor: Meditsiiniuudised • 24. jaanuar 2023

LTKH tunnustas Olga Khrustalevat ja Kai Zilmerit

Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) traditsioonilisel uusaastaüritusel tunnustati möödunud aasta parimaid töötajaid: aasta arsti tiitli pälvis günekoloog dr Olga Khrustaleva ja elutöö preemiaga tunnustati nakkuskliiniku ülemarsti dr Kai Zilmerit.
Olga Khrustaleva ja Kai Zilmer koos Arkadi Popoviga.
Foto: Lääne-Tallinna Keskhaigla

Dr Olga Khrustaleva on töötanud LTKH naistekliinikus alates 2018. aastast. Tema eestvedamisel on kliinikus alustatud laparoskoopiliste ja hüsteroskoopiliste oskuste simulatsioonikoolitustega, mis kindlustavad keerulisteks operatsioonideks vajalikud oskused nii noortele kui ka juba pikema staažiga kolleegidele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099