Autor: Margot Vent • 24. jaanuar 2023

Novel Clinicu uue tegevjuhina alustas Sten Argos

Alates 16. jaanaurist alustas Novel Clinicu uue tegevjuhina tööd Sten Argos, kellel on varasem laiapõhjaline juhtimiskogemus telekommunikatsiooni, energeetika, panganduse, logistika ja meditsiini valdkonnast. Muu hulgas on Argos töötanud Confidos.
Sten Argos
Foto: Raul Mee

Novel Clinicu esindaja sõnul liigub ettevõtte käivitamise eest vastutanud senine juht Kadi Saks edasi energeetikavaldkonda, soovides pühenduda finantsjuhina uue põlvkonna elektrivõrgu tasakaalustamise teenusplatvormi Futugrid arendamisesse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099