Autor: Kristjan Kurg • 31. jaanuar 2023

Meditsiinifirma Medihub läheb üleöö pankrotti

Alles umbes aasta eest kliiniku avanud töötervishoiu idufirma Medihub läheb pankrotti, kuna investorid ei andnud ettevõttele enam uut raha peale. Ehkki kliendid jäävad teenusest päevapealt ilma, on Medihubi juhi sõnul tegu vältimatu sammuga.
Medihub avas Tallinnas töötervishoiu kliiniku 2021. aasta oktoobris, kuid peab nüüd uksed sulgema.
Foto: Medihub

"Kui raha ei ole, siis raha ei ole ja siis ei saa ka teenuseid osutada. Võid surnu peale karjuda ja rinnust raputada, aga ta ei hakka sulle tööd tegema isegi siis, kui sul on temaga tööleping sõlmitud," ilmestas olukorda Medihubi juht ja suuromanik Helary Lainjärv.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708