Autor: Meditsiiniuudised • 1. veebruar 2023

Eesti terviseidul valmis allergiavastane seade

Eesti tervisetehnoloogia ettevõtte Respiray kaelaskantav allergiavastane seade eemaldab 99,9% õhus levivatest allergeensetest osakestest, pakkudes muuhulgas ravimivaba alternatiivi kevadise õietolmuallergia vastu.
Respiray kaelaskantav allergiavastane seade eemaldab 99,9% õhus levivatest allergeensetest osakestest.
Foto: Respiray

250 grammi kaaluv ja veebruaris tootmisse minev Respiray Wear A+ võtab allergeenidega õhu, eemaldab filtri abil seal leiduvad allergeensed osakesed (õietolm, tolmulestad, hallitused, lemmiklooma kõõmas sisalduvad valgud) ning suunab puhta õhu kasutaja nina- ja suupiirkonda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708