Autor: Meditsiiniuudised • 1. veebruar 2023

Üha enam Eesti lapsi ja noori haigestub vähki

Eesti laste ja noorte vähihaigestumus on viimase 50 aasta jooksul kasvanud keskmiselt 1,1% aastas. Ehkki enamik vähipatsientidest jääb tänu samal ajal toimunud hüppelistele ravimeetodite arengutele ellu, sõltub palju vähivormist ning elulemus ei ole veel jõudnud järele Euroopa keskmisele.
Keiu Paapsi
Foto: Erakogu

Avaldame TAI epidemioloogia ja biostatistika teaduri ja arstiteaduse doktorandi Keiu Paapsi artikli, mis ilmus Eesti Teaduste Akadeemia korraldatava konkursi "Teadus 3 minutiga" raames 27. jaanuaril portaalis novaator.err.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099