Autor: Meditsiiniuudised • 9. veebruar 2023

Hiiumaa arstid saavad aasta lõpuks uuendatud tööruumid

Hiiumaal on käimas nii haigla kui ka esmatasandi tervisekeskuse rekonstrueerimine, mille käigus uuendatakse haiglas aasta lõpuks arstide tööruumid. Kolmapäevasel haigla sarikapeol osales ka sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo.
Hiiumaa arstid saavad aasta lõpuks uuendatud tööruumid.
Foto: Hiiumaa haigla

Ehitustööde käigus rekonstrueeritakse Hiiumaa haigla hooned (sh peahoone) esmatasandi tervisekeskuse rajamiseks. Seal hakkavad tulevikus tööle perearstid ja -õed, tagatakse koduõendus, ämmaemanda ja füsioterapeudi vastuvõtt, apteek, hambaravi ja sotsiaalnõustamine ning hakatakse osutama ambulatoorset eriarstiabi. Esmatasandi tervisekeskuse rajamine läheb maksma 7,2 miljonit eurot ja seda rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708