Autor: Kristiina Käit • 20. veebruar 2023

Presidendi aumärgi saaja, lastepsühhiaater Anu Susi: tähtsaim on ennetustöö

President Alar Kariselt Eesti Punase Risti IV klassi teenetemärgi saavale kliinikumi lastepsühhiaater Anu Susile tuli teade teenetemärgi saamisest üllatusena keset tööpäeva keskuse juhatajalt doktor Reigo Reppolt.
Fotol: Anu Susi loengut pidamas.
Foto: Autismiliit

Tartu Ülikoolo Kliinikumi laste ja noorukite vaimse tervise keskuse psühhiaater Anu Susile tuli teenetemärgi teenetemärgi saamine täieliku üllatusena ja sellest teada saamisel olidki esimesed emotsioonid ehmatus ja üllatus. Uudist tuli talle keset tööpäeva teatama keskuse juhataja dr Reigo Reppo. "Kui ta minu kabinetti tuli, siis arvasin, et juttu tuleb ühest tööülesandest, mille mõningaid detaile ta oli lubanud täpsustada ja esiti olin ikka suures segaduses, et mis uudisest nüüd jutt käib," rääkis Susi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708