Autor: Meditsiiniuudised • 17. veebruar 2023

Professor Ain Raali „Raeapteek 600“ valiti möödunud aasta 25 kaunima raamatu hulka

Eesti Rahvusraamatukogu kuulutas välja, millised olid möödunud aasta kauneimad raamatud. Üheks neist on ka farmakognoosia professor Ain Raali raamat „Raeapteek 600“, mis avab Eesti vanima apteegi ajalugu.
Fotol: Ain Raal oma raamatuga "Raeapteek 600".
Foto: Andero Kalju

Raamatu autor, farmakognoosia professor Ain Raal ütles, et selle kauni raamatu valmimisel mängis esimest viiulit kahtlemata kujundaja Kalle Toompere, kuid teos tervikuna sündis kogu orkestri koostöös, kus oma osa on ka kunstnikku inspireerival tekstil ning koostajate poolt välja pakutud illustratsioonidel. „Kindlasti pakub loomingu tiivustamisel hulgaliselt ainest juba farmaatsia väärikas ajalugu ise, ja selle pärl Tallinnas - 600 aasta vanune Raeapteek," ütles Raal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099