Autor: Meditsiiniuudised • 23. veebruar 2023

Lastehaigla elutööpreemia pälvis lastearst Lagle Suurorg

Tallinna Lastehaigla jagas vabariigi sünnipäeva eel toimunud aktusel elutöö- ja kolleegipreemiaid. Elutööpreemia pälvis kauaaegne lastearst ja lastehaigla kvaliteedisüsteemile aluse pannud dr Lagle Suurorg. Lastehaigla kolleegipreemia pälvis Tartu Ülikooli Kliinikumi meditsiinigeneetik dr Riina Žordania.
Vasakult: Riina Žordania, Merike Martinson, Katrin Luts, Lagle Suurorg, Indrek Tarand.
Foto: Tallinna Lastehaigla/Ülo Veldre

Eesti Vabariigi 105. aastapäeva aktusel tervitasid lastehaigla kollektiivi haigla juhatuse esimees dr Katrin Luts ja nõukogu esimees dr Merike Martinson, isamaalise pidas kõne ajaloo ning ühiskonnateaduste õpetaja Indrek Tarand ning muusikalisi vahepalu esitasid Jaanika Kuusik (laul) ja Mari-Liis Uibo (viiul).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099