Autor: Meditsiiniuudised • 28. veebruar 2023

Riik ja Chemi-Pharm sõlmisid ühiste kavatsuste deklaratsiooni

Riik sõlmis Sakku 57 miljoni eurost ravimitehast kavandava aktsiaseltsiga Chemi-Pharm ühiste kavatsuste deklaratsiooni. Riik loodab tehasest tuge varustuskindlusele, ettevõte aga otsib võimalikke kliente ja rahastusallikaid.
Tootmine Chemi Pharmis.
Foto: Chemi Pharm

Ehkki sõja algus tõmbas desinfitseerimisvahendeid tootva ASi Chemi Pharm Sakusse 57 miljoni eurose ravimitehase rajamise hoogu maha, on plaaniga tegevjuhi Kristo Timbergi sõnul tasapisi edasi liigutud: projekteerimine on lõpetatud ja osa tarvilikest kommunikatsioonidest veetud, kirjutas ERR.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099