Autor: Meditsiiniuudised • 28. veebruar 2023

Ukraina juurtega kooliõde: Vabaduse Kooli lastel on hingel pidev mure mahajääjate pärast

Kooliõde Anastassija Jablokova läheb igal hommikul tööle suure rõõmuga, ehkki päev võib rõõmsate hetkede kõrval tuua ka raskemaid. Ta töötab Vabaduse Koolis, kus õpib peaaegu 600 Ukraina sõja eest põgenenud õpilast.
Fotol: Tallinnas asuva Vabaduse Kooli kooliõde Anastassija Jablokova.
Foto: Rasmus Ilves

Möödunud sügisel Tallinnas avatud Vabaduse Kool on Anastassija Jablokoval esimene kooliõe-töökoht. Vabaduse Kool on Eesti riikliku õppekava järgi tegutsev kool, mis pakub Ukraina sõjapõgenikest noortele võimalust omandada põhi- ja keskharidust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099