Autor: Margot Vent • 1. märts 2023

Hiina ametnik soovitab lubada vallalistel naistel munarakke külmutada

Et Hiina elanike arv langes mullu esimest korda kuue aastakümne jooksul, lubas sealse kõrgeima poliitilise nõuandeorgani liige teha ettepaneku lubada vallalistel naistel viljakuse säilitamise eesmärgil munarakke külmutada.
Vastsündinud lapsed Hiinas Anhui provintsis Hefeis asuva haigla palatis 2011. aasta aprillis.
Foto: Reuters

Hiina lõunaosas asuva Hainani provintsi viljakusearst Lu Weiying ütles väljaandele Global Times, et teeb laupäevasel Hiina rahva poliitilisel konsultatiivkonverentsil (CPPCC) ka ettepaneku lisada viljatusravi riiklikusse tervisekindlustussüsteemi, vahendas Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708