Autor: Kadri Mägi-Lehtsi • 20. märts 2023

Kadri Mägi-Lehtsi: tervishoidu minev raha ei ole kunagi kulu

Eestimaalaste tervis on väärtus, mida oleme alahinnanud, kuid millele toetub kogu ühiskond, seal hulgas majandus, kirjutab Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi
Foto: Priit Grepp

Harva mõeldakse, et väga oluline majanduskasvu allikas on Eesti inimeste parem tervis. Konsultatsioonifirma McKinsey hiljutise analüüsi kohaselt saaks Eesti SKP juurde tervelt kümnendiku, kui väheneks enneaegne suremus ja inimesed püsiksid kauem tööturul, kirjutas Äripäev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708