Autor: Kristiina Käit • 22. märts 2023

Perearstidel tööd vähe? Kahe tuntud perearsti nädalaplaani endale ei sooviks

Meditsiiniuudised palus kahel perearstil pidada ühe nädala jooksul päevikut, et aru saada, miks visatakse aegajalt õhku etteheiteid, et perearstid teevad vähe vastuvõtte ja koormavad seetõttu EMO patsientidega üle. Nende tööplaan oli väga intensiivne.
Perearst Piret Rospu
Foto: Meeli Küttim

Tallinnas Kivimäe Perearstikeskuse juhataja Lembi Põlder, kes hakkab kohe asendama ka riigikokku valitud perearst Karmen Jollerit, alustab töötegemist varahommikul kodus. Tabasalu tervisekeskuses töötav perearst Piret Rospu aga lõpetas töönädala nädalavahetuse tööga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099