Autor: Meditsiiniuudised • 29. märts 2023

Projekt toob tervishoidu juurde kauaoodatud õdesid

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis lõppes kolmapäeval piduliku aktusega viis kuud kestnud sotsiaalministeeriumi koolitusprojekt "Õed tagasi tervishoidu", mille tulemusel saavad tosin õde võimaluse tervishoidu naasta.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkool saadab tagasi tööturule tosin õde.
Foto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool

Koolitusprojekt on mõeldud õdedele, kes on rohkem kui viis aastat tervishoiu valdkonnast eemal olnud või kes ei ole kantud tervishoiutöötajate riiklikusse registrisse ega tööta õena. Teoreetilise ja praktilise õppe käigus täiendatakse ning kaasajastatakse teadmisi ja oskusi, et taastada õe töö jaoks oluline vilumus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708