Autor: Margot Vent • 31. märts 2023

GALERII: PERHi uus keskus toidab töörõõmu

Ehkki ligi 52 miljoni eurose kogumaksumusega projekti käigus ehitatud, eelkõige vähipatsientidele mõeldud Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) meditsiinilinnaku Y-korpuse viiekorruselises hoones oli märtsi keskpaigaks mõni kast veel lahti pakkimata, osa seadmeid ja sisustuselemente saabumata ning kümned ametikohad täitmata, õhkus seinte vahelt rahulolu ja tööindu.
PERHi uus Y-keskus on mõeldud enam kui pooltele Eesti onkoloogilistele haigetele peamiselt Põhja-Eestist, aga mitte ainult.
Foto: Kaarel Tigas

Uus keskus on mõeldud enam kui pooltele Eesti onkoloogilistele haigetele peamiselt Põhja-Eestist, aga mitte ainult. Onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku juhataja doktor Helis Pokkeri sõnul on siin plaaniline vähiravi ja neeruhaiguste raviga tegelevad päevaravi ja statsionaarsed osakonnad, sh onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku keemiaravi päevaravi osakond, keemiaravi ja hematoloogia palatiosakonnad, nefroloogiakeskuse hemodialüüsiosakond ja palatiosakond ning patoloogiakeskus. Hoone 0-korrusel asuvad apteegi lahustuskeskus, radioloogiaüksus ja patoloogiakeskuse lahanguala.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099