Autor: Meditsiiniuudised • 31. märts 2023

WHO nõuanderühm uuendas COVID-19 puudutavaid vaktsineerimissoovitusi

Maailma terviseorganisatsiooni (WHO) immuniseerimise ekspertide strateegilise nõuanderühm (SAGE) uuendas COVID-19 vaktsiinide kasutamise prioriteetide seadmise tegevuskava eesmärgiga jätkata riskirühmade kaitsmist ja säilitada tervishoiusüsteemide vastupidavust.
WHO nõuanderühm uuendas COVID-19 puudutavaid vaktsineerimissoovitusi.
Foto: Shutterstock

Tegevuskavas käsitletakse näiteks COVID-19 vaktsineerimise kulutasuvust madalama riskiga isikute, näiteks tervete laste ja noorukite puhul võrreldes muude tervishoiumeetmetega, aga ka soovitusi täiendavate tõhustusdooside ja nende tegemise vahede kohta, kirjutatakse WHO veebilehel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708