Autor: Meditsiiniuudised • 11. aprill 2023

Dr Juhan Luiga 150 – näitus on avatud TÜ raamatukogus

Publitsisti, kultuuritegelase ja psühhiaatri ning Eesti Arstideseltside Liidu esimehe dr Juhan Luiga 150. sünniaastapäeva puhul avati Tartu Ülikooli raamatukogus näitus „Kuhu teie lähete, kuhu lähete teie kõik?!… Juhan Luiga 150″.
Juhan Luiga oli muuhulgas Eesti Arstideseltsi Liidu esimene juht.
Foto: Lilian Mengel

Näituse koostaja Maria Marlene Tiik ütles Meditsiiniuudistele, et Juhan Luiga oli esimene eesti soost psühhiaatriadoktor, nii et meditsiinivaldkonna inimesed on vägagi oodatud näitust vaatama. Näitus on avatud mai lõpuni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708