Autor: Meditsiiniuudised • 28. aprill 2023

Kuressaare haigla pakub uuele ämmaemandale stardiraha ja tasuta elamist

Uut ämmaemandat otsiv Kuressaare haigla pani sel nädalal üles kuulutuse, milles pakutakse sobivale kandidaadile 8000 eurot stardiraha ja aastaks ajaks tasuta elamist.
Beebi Kuressaare haiglas.
Foto: Kuressaare Haigla FB leht

Uuel kolleegil tuleb täiskohaga haiglas töötada vähemalt kolm aastat. "Selleks, et hoida Kuressaare Haigla sünnitusabi teenust jätkuvalt tasemel, on Kuressaare Haigla Toetusfond välja pannud tööle asumise toetuse ämmaemandale, kes pole siiani veel Kuressaare Haiglas töötanud ning sooviks just nüüd osakonnaga liituda. Oma panuse ettevõtmisesse on andnud ka MTÜ Vöimalus. Pakkumises on Kuressaares asuv elamispind terveks aastaks - nii on valveid tegeval ämmaemandal lihtne vajadusel kiirelt haiglasse jõuda. Lisaks saab uus ämmaemand 8000 eurot tööle asumise toetust!" kirjutatakse tööpakkumisele lisatud tekstis, mille allikas on Kuressaare Haigla ämmaemandus- ja õendusjuht Mari-Liis Aus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708