Autor: Meditsiiniuudised • 2. mai 2023

ITK avab tasuta ämmemanda nõuandeliini

Tänasest alustab Ida-Tallinna Keskhaiglas tööd ämmaemanda tasuta nõuandeliin. Vajadus teenuse järele sündis visiitide välistest murekõnedest ja e-kirjadest, millele ämmaemandatel igapäevaselt vastata tuleb.
ITK avas tasuta nõuandeliini "Ämmemand vastab".
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

ITK Naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemandusjuht Silja Staalfeldt-Rahumägi ütles, et kui telefonikonsultatsiooni käigus leitakse, et patsient peaks tulema kontrolli, siis on nõustaval ämmaemandal võimalus teda kiiremini vastuvõtule suunata. Muudes küsimustes võib patsient kindel olla, et saab koheselt asjatundliku nõu,“ selgitas ta. Ta lisas, et kui telefonikonsultatsiooni käigus leitakse, et patsient peaks tulema kontrolli, siis on nõustaval ämmaemandal võimalus teda kiiremini vastuvõtule suunata. Muudes küsimustes võib patsient kindel olla, et saab koheselt asjatundliku nõu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708