Autor: Meditsiiniuudised • 3. mai 2023

Ida-Viru Keskhaigla lõi fotoinstallatsiooni veredoonorite leidmiseks

Haigla vajab doonoriverd iga päev. Verevarusid tuleb pidevalt täiendada ja selleks tuleb veredoonoreid aktiivselt juurde meelitada. Ida-Viru Keskhaigla lõi selleks emotsionaalseid assotsiatsioone tekitava fotoinstallatsiooni.
Fotoinstallatsiooni eesmärk on tõsta Ida-Virumaa elanike teadlikkust veredoonorluse olulisuse ja vajalikkuse osas.
Foto: Ida-Viru Keskhaigla SA

IVKH turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mihhail Tammearu sõnul on fotoinstallatsiooni eesmärk on tõsta Ida-Virumaa elanike teadlikkust veredoonorluse olulisuse ja vajalikkuse osas. Tammearu ütles, et üks tähtsamaid komponente, mis paneb aluse installatsiooni põhiideele, on selle teema emotsionaalne taust. „Mõte on selles, et inimesel, kes tuleb installatsiooni sisuga tutvuma, peab tekkima selge arusaam, et vereloovutus on hädavajalik tegevus, sest doonoriveri päästab inimese elu," ütles Tammearu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708