Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2023

Ala tippspetsialistid rääkisid Tallinna Tervishoiukõrgkooli taskuhäälingus õdede tulevikust tervishoius

Terviseminister Riina Sikkut tõdes Tallinna Tervishoiukõrgkooli taskuhäälingu "Õed nähtavaks" avalikul salvestusel, et tervishoid ei saa kindlasti ilma õdedeta hakkama ka tulevikus ja õe tööd ei saa automatiseerida, nagu mõnes teises valdkonnas.
Fotol: (vasakult) Kristi Puusepp, Ülle Ernits, Anneli Kannus, Riina Sikkut, Katre Zirel ja Aleksei Gaidajenko.
Foto: Tallinna Tervishoiukõrgkool

Minister Riina Sikkut tõi välja, et rääkides tööjõuvajadusest täna ükskõik millise valdkonna esindajaga Eestis, siis kõigi nende peamine mure on järelkasv. Ühiskonnana on tarvis ka kokku leppida, kus on vaja päris inimest, päris õde, mis ei ole asendatav automatiseeringuga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099