Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2023

ITK tähistab reedel õdede ja ämmaemandate päeva piknikuga haigla õuel

Ida-Tallinna Keskhaigla korraldab Rahvusvahelisel õdede päeval, 12. mail haigla Ravi tänava üksuse õuel suure pikniku, kuhu on oodatud kogu haiglapere. See on kummardus õdedele ja tänu kõigile, kes abistavad patsiente nende terviseteekonnal.
Reedel toimuval Rahvusvahelisel õdede ja ämmaemandate päeval korraldab ITK haiglaperele kontsert-pikniku.
Foto: Shutterstock

Muusikat teeb Jüri Pootsmann duobändiga ja hingele teevad pai „Ranna Rantšo“ miniloomad. Esmaettekandele tuleb „Ood õdedele“, mille Contra kirjutas spetsiaalselt Ida-Tallinna Keskhaigla õdedele nende tähtpäevaks. Telgis ootavad päevakangelasi suupisted ja värskendavad joogid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708