Autor: Meditsiiniuudised • 11. mai 2023

Teadusnõukoda ja Sikkut: Järgmised üleilmsed haiguspuhangud ei jää tulemata, vaja on valmisolekut

Terviseminister Riina Sikkut ja teadusnõukoda leidsid esmakohtumisel koosmeele: pandeemial nagu heal kriisil ei tohi lasta minna raisku – Eesti vajab tulevasteks pandeemiateks valmisoleku kava. Esialgse plaani kohaselt valmib pandeemiaks valmisoleku kava käesoleva aasta lõpuks.
Fotol: Teadusnõukoja juht Toivo Maimets.
Foto: Raul Mee

Terviseminister Riina Sikkuti esimesel kohtumisel sotsiaalministeeriumi terviseala nõustava teadusnõukojaga keskenduti Maailma Terviseorganisatsiooni WHO pandeemia lõppenuks kuulutamise dokumendi sisupunktidesse, teatas sotsiaalministeerium.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099