Autor: Meditsiiniuudised • 19. mai 2023

Ülikooli hariduskonverentsil keskendutakse meditsiini õpetamisele

Tartu ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna 24.-25. maini korraldataval rahvusvahelisel õpetamiskonverentsil "Teaching the unteachable" tutvustatakse meditsiini õpetamise tõenduspõhiseid lähenemisi.
Hariduskonverentsil saavad sõna nii kohalikud kui ka Ameerika eksperdid.
Foto: Johan - Paul Hion

Ühe korraldaja, Tartu ülikooli suhtlemispsühholoogia lektori Inga Kartoni sõnul keskendutakse konverentsil arstitöö ühele põhilisele oskusele ehk suhtlusele eri vaatenurkade kaudu. "Tartu ülikoolis õpetatakse arstiteadust selle asutamisest alates. Selle ajaga on muutunud nii õpetamise sisu kui ka vorm. Õppevorm ja selle meetodite areng esitab õppejõududele järjest suuremaid väljakutseid. Patsientide teadlikkuse suurenemine ja ootused on praktikute jaoks aina suurem katsumus," selgitas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708