Autor: Indrek Lepik • 24. mai 2023

Urmas Sule: arstidelt ja õdedelt tuleb ära võtta kõik üleliigne töö

Eesti Haiglate Liidu juhi Urmas Sule sõnul ei olegi nii oluline, kas Eestis töötab arst või õde avalikus või erameditsiiniasutuses – oluline on, et ta teeks ainult seda tööd, mida ta kõige paremini oskab.
Foto: Raul Mee/Eiko Kink

"Eestis koolitatud arste on Soomes ligi tuhat. Eestis on neid registrisse kantud umbes 4400," selgitas haiglate liidu juht Äripäeva hommikuprogrammi saates, lisades, et oluline ei olegi niivõrd konkurents Eesti sees, kui olukord piiride taga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099