Autor: Margot Vent • 25. mai 2023

Läti haiglahoone sai potentsiaalsete terviseriskide kujutamise eest ettekirjutuse

Ombudsman Juris Jansons tuvastas märkimisväärseid puudujääke Läti Ādaži munitsipaalhaigla ligipääsetavuses puuetega inimestele. Muuhulgas leiti isegi elemente, mis võivad inimeste tervist potentsiaalselt ohustada.
Ādaži haiglal tuleb oma tingimused üle vaadata.
Foto: Läti rahvusringhääling

Olemasolev õigusraamistik näeb ette kahte tüüpi raviasutusi – ligipääsetavaid ja ligipääsmatuid - ning ligipääsetavust kontrollib terviseinspektsioon. Ādaži haigla teenust kasutada proovinud liikumisprobleemidega eaka naise kogemus ei küündinud ligipääsmatuse tõttu isegi rahuldavale tasemele, vahendas Läti rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099