Autor: Meditsiiniuudised • 26. mai 2023

Kai Sukles sai ITK uueks juhatuse liikmeks

Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu valis uueks juhatuse liikmeks–ravijuhiks praeguse sisekliiniku juhi sisearst Kai Suklese.
Doktor Kai Sukles on ITK uus juhatuse liige
Foto: ITK

“Doktor Kai Sukles omab pikaajalist kogemust Ida-Tallinna Keskhaiglas sisekliiniku juhatajana. Viimasel kolmel aastal COVID-19 pandeemia tingimustes töötades juhtis Sukles lisaks sisekliinikule kogu haigla kliinilist tööd kovid-haigete osas. Tal on selge visioon haigla ravitegevuse arendamise suundadest ja koostöö laiendamisest teiste meditsiiniasutuste vahel," kommenteeris otsust ITK nõukogu esimees Kairi Vaher. „Tänan nõukogu nimel senist juhatuse liiget-ravijuht Ene Hallingut tehtud töö ja panuse eest haigla arengusse."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099