Autor: Meditsiiniuudised • 29. mai 2023

Ida-Tallinna Keskhaigla avab Magdaleena Tervisemaja

Homme avatakse pidulikult Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena Tervisemaja, kus juunis algavad ambulatoorsete eriarstide ja -õdede vastuvõtud ning uutesse ruumidesse kolivad perearstikeskused ja perekool.
Fotol: uue Magdaleena Tervisemaja eskiis.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Endise ITK Magdaleena korpuse, mis nüüd kannab nime Magdaleena Tervisemaja, taasavamisel ütlevad tervitussõnad terviseminister Riina Sikkut, abilinnapea Tiit Terik, ITK juhatuse esimees Tarmo Bakler. Järgneb ekskursioon Magdaleena Tervisemajas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099