Autor: Meditsiiniuudised • 31. mai 2023

Tallinna Lastehaigla kauaaegset toitlustusteenistuse juhti kahtlustatakse kelmuses

Eelmise aasta viimasel tööpäeval palusid toonane Tallinna Lastehaigla haiglajuht Katrin Luts ning juhatuse liige Peeter Inšakov lastehaiglas 30 aastat töötanud toitlustusjuhil Gert Reisneril asjad kokku pakkida ja töölt lahkuda.
Tallinna Lastehaigla peasissepääs
Foto: Kaarel Tigas

Gert Reisneril lasus kahtlustus, et ta on lastehaigla töötajana toime pannud kelmuse, mille sisuks oli tuttavatega fiktiivsete töölepingute sõlmimine, kirjutas Eesti Ekspress. Reisneri sõnul oli vallandamine talle šokk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099