Autor: Meditsiiniuudised • 5. juuni 2023

GALERII: ämmaemandate koduvisiitide mudeli pilootprojekti tänuüritus

Perioodil mai 2022 kuni märts 2023 tegid ämmaemandad koduvisiitide mudeli pilootprojekti raames kodukülastuse 330 perele. Lastekaitsepäevaltoimus Tartu Loomemajanduskeskuses projekti esmaste tulemuste tutvustamine ning projektis osalenud ämmaemandate ja partnerite tunnustamine.
Fotol: Koduvisiitide projektis osalenud eestvedajad, ämmaemandad ja partnerid 1.06.2023 Tartu Loomemajanduskeskuse ees.
Foto: Lapse Heaolu Arengukeskus

Projektijuht Tiina Tõemetsa sõnul valmib SA Lapse Heaolu Arengukeskusest Koduvisiitide mudeli lõplik analüüs augustis, kuid juba esmaste tulemuste järgi on selgelt näha kui oluline on peredele pakkuda sünnitusjärgset tuge kodus oma loomulikus keskkonnas. “Ämmaemandad on kodudes oodatud, nad on lapsevanemate jaoks olemas, kuulavad ja nõustavad. Tänu täiendkoolitusele ja abistavatele hindamisvahenditele märkavad paremini kui perel on vaja lisatuge. Oleme teinud suure sammu selle poole, et iga lapse algusteekond oleks turvaline, hoitud ja kaitstud,” tõdes Tõemets.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099