Autor: Kristiina Käit • 8. juuni 2023

Eesti värske uuring: toimiv palliatiivne ravi hoiab tervishoius raha kokku

Eile esitles Haap Consult sotsiaalministeeriumi tellimusel valminud uuringut „Palliatiivse ravi korraldus Euroopas fookusega vaimse tervise teenustele ja ettepanekud Eestile“. Selgus, et hästi korraldatud palliatiivne ravi aitab tervishoius raha kokku hoida.
Fotol: Sotsiaalministeeriumi vaimse tervise osakonna nõunik-vanemkaplan ja uuringu projektijuht Katri-Aaslav Tepandi.
Foto: Sotsiaalministeerium

Sotsiaalministeeriumi vaimse tervise osakonna nõuniku-vanemkaplani ja uuringu projektijuhi Katri Aaslav-Tepandi sõnul on inimese terviklik toetamine, tema väärikuse ja hingeliste vajaduste arvestamine haigestumisel ja elu lõpus nii tervishoiu- ja sotsiaalvaldkonnale kui kogu ühiskonnale suur väljakutse ja ülesanne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708