Autor: Meditsiiniuudised • 13. juuni 2023

Paraneb harvaesineva raske nahahaiguse raviks vajalike haavasidemete kättesaadavus

Alates 1. juulist suureneb harvaesineva villilise nahahaiguse raviks vajalike Tervisekassa hüvitatavate haavasidemete kogus seniselt 3600lt 6000ni kalendriaastas. Samuti lisatakse meditsiiniseadmete loetellu uued pideva glükoosimonitooringu komplektid.
Eestis on teadaolevalt üks raske bulloosse epidermolüüsi diagnoosiga patsient, kelle haavasidemete vajadus on koos vanusega pidevalt suurenenud. Praegu vajab ta neid kuus vähemalt 500.
Foto: Shutterstock

Sellest aastast uuendatakse Tervisekassa meditsiiniseadmete loetelu kaks korda aastas, et Tervisekassa saaks kaasaegseid ja efektiivseid meditsiiniseadmeid võimaldada tasukohasema hinnaga senisest kiiremini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708