Autor: Stiine Reintam • 16. juuni 2023

Eestis seni tundmatus valdkonnas saab tööd pea kakssada biotehnoloogia inseneri

Rae vallas Jüris sai neljapäeval nurgakivi Eestis seni üpris tundmatusse ravimite biotehnoloogia valdkonda kuuluva börsiettevõtte Repligen Corporationi 12 miljonit eurot maksev uus kontori- ja tootmishoone.
Repligeni uue kontori- ja tootmishoone nurgakivi panid (vasakult) Tarmo Laanetu, Andreas Laane, Raivo Rand ja Madis Unt.
Foto: Andras Kralla

Uues tootmisüksuses alustavatele tippspetsialistidele lubatakse Eesti keskmise inseneri omast kõrgemat palka. Repligen Estonia tegevjuhi Madis Undi sõnul saavad tööd peamiselt insenerid, tehnilised spetsialistid ja kvaliteediosakonna töötajad. Unt kinnitas, et ettevõtte töötajatele makstakse õiglast palka. "Meie palgatase on kindlasti kõrgem kui Eesti keskmisel inseneril," märkis ta Äripäevale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099