Autor: Margot Vent • 22. juuni 2023

Tulekul on Balti onkoloogide ja kirurgide kongress

Eesti Onkoloogide Selts, Eesti Onkoteraapia Ühingu, Tallinna Arstide Liit ja Eesti Vähiliit korraldavad septembris Tallinnas Kultuurikatlas Balti onkoloogide ja kirurgide kongressi, millel osaleb esmakordselt ka Ameerika onkoloogide assotsiatsioon (ASCO).
Tallinna kongressile tuleb kümneid tuntud vähiteadlasi.
Foto: Shutterstock

Kongressi presidendi professor Jüri Terase sõnul on nii rohkete välislektoritega kongress Eestis ja Baltimaades esmakordne. "Sellest võtab lisaks Eesti, Läti ja Leedu kolleegidele kutsutud ettekannetega osa ligi 20 maailma tuntuimat vähiteadlast ja kirurgi ning parimate ettekannetega on kaetud nii vähiravi kui ka beniigse kirurgia eri aspektid," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708