Autor: Kristiina Käit • 7. juuli 2023

Riina Sikkut kohtus WHO esindus Eestis juhi Kristina Köhleriga

Sel nädalal kohtus terviseminister Riina Sikkut WHO esindus Eestis juhi Kristina Köhleriga, et arutada hetkel töös olevat koostöökokkulepet (2022-2023) ja Tallinna harta 15. aastapäeva tähistamist ja hartale pühendatud rahvusvahelist konverentsi, mis toimub detsembris.
Fotol: Terviseminister Riina Sikkut ja WHO esindus Eestis Kristina Köhler.
Foto: Riina Sikkuti FB leht

Terviseminister Riina Sikkuti sõnul arutasid nad WHO esindus Eestis Kristina Köhleriga, mis teeks hartale pühendatavast rahvusvahelisest konverentsist sündmuse, mille järel muutuks tervishoid iga inimese jaoks jälle natuke paremaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708